Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2008

"Λατρεμένα απαγορευμένη"


Είναι η αισθαντικότερη ερμηνεύτρια όλων των εποχών. Την έχουν χαρακτηρίσει "animal of the stage" και αντιπροσωπεύει επάξια τον τίτλο της "απόλυτης Ελληνίδας star". Η πιο πολυβραβευμένη performer σε μουσικους διαγωνισμούς και τα τραγούδια αυτής σφραγίζουν εποχές. Φέτος έπειτα απο δύο χρόνια απουσίας, έκανε στους θαυμαστές της ένα προεόρτιο δώρο επιστρέφοντας στην Ελληνική δισκογραφία με νέο cd που φέρει τον τίτλο "απαγορευμένο".

Είναι πλέον γεγονός! Όλοι οι ραδιοφωνικοί σταθμοί παίζουν το απαγορευμένο το ομότιτλο τραγούδι της νέας δισκογραφικής της δουλειάς, κάνοντας τους πάντες να μιλούν για αυτήν. Με ένα υψηλής αισθητικής video support απο την cosmote προετοιμάστηκε το έδαφος πρίν την official κυκλοφορία του cd, γεμίζοντας με μερικές μόνο νότες τα "Fannatic-ά" και όχι μόνο αυτιά, μέχρι την ημέρα(9 Νοέμβρη, ημέρα της ονομαστικής της εορτής) που αναρτήθηκε πλέον στα ράφια των δισκοπωλείων και έγινε Αννά-ρπαστο απο χιλιάδες θαυμαστές. Το νέο cd διχάζει κριτικούς και θαυμαστές μιας και σε αυτό συναντά κανείς μια διαφορετική, πιο προσεγγίσιμα ποιοτική ερμηνεία που δεν θυμίζει σε τίποτα την Άννα -όπως όλοι λένε- των γνωστών επιτυχιών που ανήκουν στην Καρβελική πλέον εποχή.
Πάντα ανατρεπτική φανερώνει απροκάλυπτα την έννοια της προσωπικής της εξέλιξης μέσα απο την ερμηνεία της και την επιλογή των τραγουδιών τα οποία παραγωγικά έχει επιμεληθεί ο διεθνούς κύρους παραγωγός βραβευμένος με Grammy, Greg ladanyi. Το ομώνυμο τραγούδι του τίτλου υπογράφουν μουσικά ο Patrick Leonard και η Kara Dioguardi και στους στίχους η Ελεάνα Βραχάμη.Tο Album περιέχει 13 κομμάτια και 2 bonus tracks καθιερώνοντας το πλέον ώς το πιο πολυαναμενόμενο της χρονιάς και απο ότι ήδη φαίνεται το "απόλυτο" album της χρονιάς.


1 σχόλιο:

Chrysa Dag είπε...

Poly diaforetikh men, akrws anatreptikh de...To neo cd einai pragmati "dwro" se F-anna-tics kai mh! Ti na leme..Me paragwgous opws o Patrick Leonard (vlepe "Ray of Light / best Madonna album!) ta logia einai peritta...Akrws prosegmenos mousika - stixourgika kai E3AIRETIKOS ermhneutika!!! Proswpika m'aresan 13/15 songs...me to "kane kati" na 3exwrizei...
Gia na mh milhsw kan gia to stylistiko concept/video pou den mporw na fantastw kalytero...
Christmas present ontws.. :D

P.S. Poly power to keimeno dear ;)